Publicidad, Márketing y Relaciones Públicas


Publicitat: perfums i colònies


T R E B A L L S O B R E L A P U B L I C I T A T

El producte escollit son els perfums i les colònies.

Aquest tipus d'anuncis son emesos per els creadors dels perfums i les empreses publicitàries.

Els anuncis d'aquests productes apareixen en tots els mitjans de comunicació visuals (televisió, revistes, periòdics...). Es basen en la forma de les botelletes dels perfums i com que les imatges no es poden explicar, necessiten estar en fotos o seqüències de imatges (anuncis de la televisió).

S'emet durant tot el dia i més quan s'aproximen festes com Nadal, el dia del Pare o el de la Mare i San Valentí.

Els anuncis de perfums van adreçats a tota la gent, més a les dones però també als homes.

N'hi ha moltes marques dirigides al perfum. També els modistes fan colònies, modistes com Kelvin Clain, Don algodón, Aghata Ruiz De La Prada, Carolina Herrera i molts més.

Cadascú prepara el anunci d'una forma diferent. Uns utilitzen models molt ben plantats (com Aqua de Gio, d'Armani), uns altres ho fan amb gent famosa (com promesa, que surt Lola Herrera) uns altres amb dibuixos.....

Normalment utilitzen estratègies bones. Però això de posar gent famosa i de bona vista, ja està molt vist. Ara els ha donat per inventar-se botelletes gracioses que criden l'atenció.

Posen al perfum pels núvols dient que sense ell no ets ningú i que si te'l poses, seràs molt més atractiu, més alt, més prim.....en fi, tot mentida.

TREBALL DE VALENCIÀ
Descargar
Enviado por:Diavolika
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar