Imagen, Audiovisuales y espectáculos


Búho gris; Richard Attenborough


Búho gris; Richard Attenborough

Resum De La Pelicula:

Buho Gris o Archie Belaney era un angles nascud a Sussex a comencaments de segle.Es va anar de casa als 17 anys,per complir el seu somni ser un ìndi.Va anar al Canadá on viva en una cabana y vivia amb el que ganava de la caça.Va coneixer un india autentica que es deia Anareho o Pony, el seu seudonim,amb la que mantingué una historia d'amor que no sabia que Buho Gris no era un Indi. Buho Gris caçava castors pero Pony es va interposar y van acollir a dos castors huerfans, Buho Gris va comenzar a donar comferencies sobre el estils de vida dels indis per Canadá,perque necesitaba diners, i cada vegada era mes famos fins que va

Búho gris; Richard Attenborough
tornar a casa seva a Inglaterra a donar una important comferencia,en la que va emocionar a tot el public, Buho Gris es va reencontrar amb la seva familia i va tenir que comptar el seu secret a Pony,es va enfadar moltissim, pero la reunió amb els caps indis era molt important i buho gris estava molt nervios, pero ells es van dona conta i el van aceptar com un Indi mes.

Pag 2

Perque vol la Pony viure amb els seus avantpasats?

Perque vol coneixer mes sobre la seva cultura, i saber com vivien, com es comportaben, quines eren les seves creençes etc... Per aixó Pony insisteix a Buho Gris perque li permeti acompañar-lo,malauradament Buho no cedéis,en principi, i Pony li promet que no el molestara per res, fins que l'Archieceptes y aixi va ser.

Búho gris; Richard Attenborough

A que es dedicaba el protagonista?:

Archie o Buho Gris residia en una cabana al Canadá on viva el utentic rol d'un indi, caçava per menjar, feia foc per calentar-se, sobrevivia, pero necesitaba diners aixi que va començar una caçeria contra astros ja que la seva pell es molt valuosa, tot i que anava en contra dels valors etics de la tribu(matar per obtenir un benefici) , l?archie no tenia cap mes remei. Pero cuan Pony acompanyé al protagonista si va oposar y no van caçar mes, i es mes, van adoptar a dos castors huerfans i els van mantenir. L'archie necesitava diners aixi que va aceptar la idea de la pony de fer comferencies, i aixi va ser i poc a poc va ser mes famos fins que arribá a Londres on va tenir un grandios exit i aquell va ser el seu Salt a la fama.

Búho gris; Richard Attenborough

Pag 4

Perque la gent vol coneixer el mon dels indis?:

El mon Indi es fascinant en molts aspectes, potser un del mes atractius es la tranquilitat el no tenir problemas de treball de preses, molts ho veuen com un paradis i la gent vol saber mes d'aquet paradis,com la Archie, que de tant que estimaba la cultura india, va acabar simulant que era un d'ells. Tambe levanta pasions perque sembla molt d'aventuras i no fer res y traquilitat encara que com es demostra a la pelicula no es ben bé un paradis n'hi ha uns medis determinats que son un incomvenient com el clima fluctuant i la cantitat d'animal salvatges,a pesar d'aixo molta gent adora la cultura india, pero si tant l'adoraven perque a acabat destruida? Aixo demostra l'egoistes que son les persones.

Búho gris; Richard Attenborough

Pag 6

Quins son els valor etics fonametals per ell y per a la seva familia?:

Per L'Archie el valor etic mes important es sobreviure i respectar la “seva tribu” tot i que avegades la necesitat economica pot fer que no sigui aixi pero gracias al intrencable amor per els animals de Pony va fer recapacitar a l'Archie i va poder rectificar el seu error.

La seva familia va fer el que va poguer ja que l'archie es va escapar sense que ningú pogues fer res, tot i cuan va tornar a casa les seves tietes el van rebre bé i sense rencor.

Recerca de informació sobre altres tribus Indies:

Búho gris; Richard Attenborough
Apache:

Significat: Los Enemigos

Poble Amerindi de tribus per tot el continent.EN el segle XIX van delcarar la guerra al govern dels Estas Units,van ser sonmesos a l'any 1871.Residiesen en les reservers de l'Arizona

Búho gris; Richard Attenborough
Cherokee:

Significat: La Gente De La Cueva

Va neixer al segle XVIII, sense dubte la tribu mes nombrosa, asentada originalment a territori Apalache al Est de Carolina Del Sud. Pertanyen a la famosa “Confederación de las cinco tribus civilitzades” per la assimilació de moltas de las normas culturals europeas i pel seu intet de convivencia amb nous colons:Forna portats al territori indi d'Okhlahoma, on ncara avui residiesen part del seus descendents

Búho gris; Richard Attenborough
Cheyenne:

Significat: Los Que Hablan Raro

Pag 7

Tribu mongoloide algonquina que va habitar entre las concas del Platte y del Kansas (EEUU), avui reduïda a les reserves de Montana i Oklahoma.

Búho gris; Richard Attenborough
Navajo:

Significat: Los Que Siembran Los Campos Cerca Del Arroyo

Tribu amerindia de la familia atapasca, que en els segles IX-XII va entrar a EEUU a traves de Canadá , istauran-se en la zona SudEste. Actualment son uns 80000, i viuen en las reservas de Arizona i Nuevo México.

Búho gris; Richard Attenborough
Sioux:

Significat: El Pueblo Serpiente

Van ser trampers francesos els primers homes blancs que van sentir a parlar de la existencia de unas tribus que els Chippewa anomenaven “Natawesiwak”.Amb el temps el termin es va anar deformant fins l'actual “SIOUX” encara que ells es designabenm a si mateixos com Dakotas. Encara 50000 indivus permaneixn a les reserves de Minnesota Montana Nebraska i Dakota.

Pag 8

Index

Portada...........................................................Pag 1

Index...............................................................Pag 2

Resum de la película.....................................Pag 3

A que es dedicaba el protagonista?............Pag 4

Quins son els valor etics fonametals per ell y per a la seva familia?...........................................Pag 5

Perque la gent vol coneixer el mon dels indis?..............................................................Pag 6

Busca informacio a la enciclopedia sobre la vida del indis.........................................................Pag 7,8

Perque vol la Pony amb els seus avantpasats?.................................................Pag 9

Que es pel que lluita el protagonista?........Pag 10
Descargar
Enviado por:Mc Tranka
Idioma: castellano
País: España

Te va a interesar