Turismo, Hostelería, Gastronomía y Restauración


Viaje a Egipto


Allotjaments

Creuer Cadena sonesta Nil Goddess

Viaje a Egipto
Disposa de 35 cabines estàndard, i 3 cabines del tipus suite amb servei privat. En tot el vaixell podem gaudir d'aire condicionat, televisió per cable, telèfon intern, fil musical i servei d'habitacions. També podem gaudir de l'àrea de barbacoa a coberta, discoteca, piano, gimnàs, bar, piscina, solàrium, sauna, perruqueria i sala de jocs.

Hotel Abu simbel Cinc Estrelles

Viaje a Egipto
Viaje a Egipto
Hotel amb vista panoràmica a la necròpolis de Guiza (Keops, Kefrén i Micerinos) i la esfinx. Les seves 138 habitacions disposen d'aire condicionat, telèfon, televisió, minibar i bany privat. El seus serveis comuns són els següents: piscina climatitzada, zona de botigues, pista de tennis, diversos restaurants i bars a més de sauna, massatgista... També disposa d'un picht & put privat i d'un camp de mini golf.

Bitllets d'avió

Barcelona - El Caire

Vol: Iberia Ib 65846

Sortida: Barcelona (BCN)

Arribada: El Cairo

Escales i tipus d'avió: sense escales boing 727

Duració: 4:00 hores amb sortida a les 6:00 hores

El Caire - Barcelona

Vol: Iberia Ib 65846

Sortida: El Cairo

Arribada: Barcelona (BCN)

Escales i tipus d'avió: sense escales boing 757

Duració: 4:20 hores amb sortida a les 12:00 hores

El Caire - Aswan

Vol: Egyptair EG 756834

Sortida: El Caire

Arribada: Aswan

Escales i tipus d'avió: sense escales 320

Duració: 1:10 hores amb sortida a les 9:00 hores

Luxor - El Caire

Vol: Egyptair EG 765654

Sortida: Luxor

Arribada: El Caire

Escales i tipus d'avió: sense escales 320

Duració: 1:05 hores sortida a les 14:00 hores

Ciutats que visitarem

El cairo

Viaje a Egipto
La ciutat amb vida pròpia on podrem observar els milers d'anys de historia dels seus monuments i temples, que sens dubte ens faran retrocedir en el temps.

Viaje a Egipto
Viaje a Egipto
Dels seus monuments més visitats podem destacar les piràmides de Guiza ( keops, kefrén i Mecerinos), la única de les ser meravelles del món antic que encara es conserva. El seu guardià la Esfinx ( amb el cap de faraó i el cos de lleó). El pas següent serà visitar el Museu de l'Art Egipci on podrem veure: la màscara de Tutankamon, la sal de las mòmies, utensilis i joies d'aquesta civilització mil·lenària. La mesquita d'alabastre, viva mostra de la bella arquitectura local amb els seus adornaments de marbre alabastre or. I per fi, el Mercat de Khan el Khalili, un del basars més grans del món. On podrà compara tot tipus d'objectes d'or , plata coure, caixetes de nàcar...i si el seu temps li permet pot visitar també el museu de Copto i la mesquita del Sultà de Menphis, la capital de l'Alt i Baix Egipte.

Viaje a Egipto
Aswan

Població de gran interès i un dels possibles punts de partida del nostre creuer per les aigües del riu Nil. Aquí podrem trobar el fantàstic obelisc inacabat, clavat a les Viaje a Egipto
espectaculars pedreres de granit, el Temple de Philae on podrem observar la deessa Isis, el jardí botànic amb rars i exòtics exemplars d'arbres i flors. Tenim una parada obligatòria davant la gran Persa, una de les més grans del món. Aquesta immensa construcció arquitectònica va evitar grans inundacions i va modificar el caudal a voluntat. Per sobre, podrem veure el Llac Nàsser amb una longitud aproximada d'uns 500 quilòmetres.

Abu Simbel

Viaje a Egipto
Aquests temples de dedicat a Ramses II i a la reina Nefertari són de gran interès turístic. A l'entrada, podrem trobar quatre colossals estàtues del faraó que guareixen la petita porta que condueix al seu interior. Per evitar que la construcció del Llac Nàsser inundés les restes, aquest temple va ser literalment tallat a peces i traslladat a un turó adjacent i tot gràcies a la UNESCO i a la col·laboració de molts països.

Luxor

Viaje a Egipto
És el punt d'atracament del nostre vaixell. Luxor acumula el 90% dels monuments i temples egipcis. L'antiga capital del país, coneguda com Tebas, en el seu recorregut podem observar els temples de Luxor i Karnak; dos dels edificis religiosos en millor estat. El temple de Luxor: construït per Amenhotep i augmentat per Ramsès II. Es la construir per adorar al deu Amon. El temple de Karnak: és el de major tamany i el seu interior posseeix la famosa sala Hipòstila amb 134 columnes. El Llac Sagrat, l'espectacular estàtua de Ramsés II i l'obelisc de la Reina Hatshepsut. A la banda contraria, es pot veure el monumental complex funerari denominat la Necròpolis de Tebas, coneguda també com la ciutat de difunts. En la vall de els Reis s'hi enterraven tots els nobles i faraons. En Deir El Bahari, a escassa Viaje a Egipto
distancia es situa l'excepcional temple de la reina Hatshepsut. Creuant el Nil cap a l'oest, arribarem a las gegantesques estàtues denominades els Colossos de Memnon de 18 metres d'altura. Aquestes torres eren les encarregades de vigilar l'entrada al temple funerari de Amenofolis III.

Viaje a Egipto

Kom Ombo

Viaje a Egipto
Viaje a Egipto
Viaje a Egipto
Aproximadament a uns 50 quilòmetres de Aswan, ens trobarem amb una població recent creada(al voltant dels anys 60) degut a la construcció de la Presa. Allà descobrirem el temple de Kom Ombo , que rep el nom de la ciutat. Aquest temple està dedicat a Sobek (el déu cocodril) i a Horus (déu cap de falcó).

En el se interior podrem observar preciosos santuaris i altars , dedicats a ambdós déus i també una sala que conté cocodrils momificats. És l'únic temple egipci completament duplicat en totes les seves dependències i dedicat als déus. Es considera com el final de l'Egipte faraònic, tal i com reflexen els seus relleus.

Edfu

Viaje a Egipto
Viaje a Egipto
Població centrada entre Aswan i Luxor. En ella es troba el temple d'Horus (déu falcó amb la doble corona). A les parets del temple es pot apreciar relleus i escenes amb rituals religiosos d'aleshores, així com escenes de la vida quotidiana.

Esna

Viaje a Egipto
Lloc agrícola per excel·lència proper a Luxor. Aquí hi podem trobar el temple de Khnum (el carnisser) i també la singular enclusa que ens permetrà continuar amb la navegació pel Nil.

Abans d'anar a Egipte, s'ha de tenir en compte:

Passaport i visat:

El passaport ha de tenir una vigència d'almenys 6 mesos de validesa i es necessita un visat que s'obté als aeroports d'Egipte o en qualsevol consolat egipci a l'estranger presentan una foto de passaport, el passaport i una quantitat de diners, uns 35€.

Duana:

Només pots entrar al país amb 200 cigarrets i un litre d'alcohol. Els animals tenen que està vacunats de la ràbia. S'ha de declarar els diners que entren al país, convé guardar el rebut del banc.

Vacunes:

No s'ha de tenir cap vacuna per entrar al país.

Moneda:

La moneda d'Egipte és la Lira Egípcia: Existeixen bitllets de: 100, 50, 20, 10, 5, 1 lira.

Les lires es divideixen en 100 piastres, hi ha bitllets de: 50, 25, 10, 5 piastres, i per últim hi ha monedes de: 10, 5, 1 piastra i mitja.

La moneda Egípcia no es pot treure a l'exterior del país, el millor és portar euros o Dòlars i canvi als a Egipte.

Costums:

  • Els egipcis són gent agradable, però s'ha de tenir molta paciència.

  • Encara que l'alcohol està permès, recorda que és un país musulmà. Beu amb moderació.

  • Els egipcis sempre saluden abans de dir res. S'ha de intentar no ser gaire directe.

  • Els taxistes sembla que mai tinguin canvi.

Avisos:

  • No tocar o recolzar-se sobre cap pedra, de cap monument.

  • No agafar pedres del desert, sense mirar el que hi ha a sota

  • En zones de coral no tocar res.

  • Hi ha una policia turística que informa i ajuda.

Horari:

A Egipte hi ha una hora més que aquí Espanya.

Clima:

El Nord i tota la Vall del Nil té un clima Mediterrani. El Sud les temperatures són molt extremades, de dia molta calor i molt fred a la nit.

Viaje a Egipto

Pressupost

- Hotel Abu Simbel 5 estrelles 6 nits 420 €

- Creuer pel Nil Sonesta goddess luxe Superior 6 nits 450 €

- Entrada Institut del Papir 10 €

- Vol avió Barcelona - Caire - Barcelona 210 €

- Vol avió Caire - Aswan 80 €

- Vol Luxor - Caire 75 €

TOTAL: 1275 €
Descargar
Enviado por:Mako
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar