Literatura


Raquel; Isabel-Clara Simó


Resum

18 OCTUBRE

Aquest es el primer capitol, açi ens conta Raquel, que es com es diu la protagonista d'aquest llibre que com li ha recomanat la seva amiga Montse s'ha ficat a escriure un diari, ens conta que es una estudiant de COU de ciencies i es descriu un poc.

Raquel pensa que no serà posible que ella escriga un diari perque ho a intentat altres vegades pero sense aconseguir res de res i per aixo no està molt convençuda. També ens diu que apart del diari s'ha proposat fer altres coses com el estudiar al dia i el fer tots els dies gimnasia pero a ella també li pareix molt dificil.

25 OCTUBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta com es el ambient on viu, la seva familia i l'institut, també ens parla un poc de com son els seus companys de classe, com son l'Iñaki, l'Albert, l'Oriana, l'Oriol que per cert, es el xicot que a ella li agrada.

Aquest dia, un xic que li deien Llompart per a fer-se el xulo li pregunta que quin tipus d'anticonceptius usaba i ella es tingue que defensar com pogue per a no tindre que dir que era verge.

Ha aquest capitol, Raquel ens conta també quines son les asignatures que mes li agraden i les que no li agraden que eren les matematiques les cuals duia prou fluixes.

4 NOVENBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ja sap quina es l'enfermetat que te la Montse, es tracta de cancer de medula espinal, pero despresde contr-ho a casa no li han fet gens de cas, cosa la cual li ha fet enfadar-se molt ie inclus pensar que la seva familia es idiota.

També ens conta que la Montse s'ha tingut que anar a França, a una ciutat que es diu Montpellier i volia acompanyar-la pero els seus pares no l'han deixada i aixo l'ha fet enfadar-se molt mes.

Despres ens conta que li ho comentà a l'Oriol i ell li ha dit que molt a sovint lo millor es pasar dels pares perque no solen conprendre lo que es pasa als seus fills.

5 NOVEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ella es veu a si mateixa molt grossa i lletja, en definitiva que no s'ha agrada com es i ens comenta que ja fa un mut que ha deixat de fer exercici diari i que mai s'ha ficat a regim, i tampoc ha complit el compromis que digue el dia que comença el diari de estudiar al dia i lo unic que està fent bé es escriure el diari. No mes que es trau coses negatives, inclus que vol canviar la seva lletra perque diu que espantosa, que si te panxa i tot aixo i ara l'unic que desitjaria es ser com l'Oriana.

11 NOVEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que a pesar d'haber rebut una carta de la Montse està molt trista perque a la carta diu que el tactament que està seguint es molt dur i que certament ho està pasant molt mal, Raquel despresde pensar en ella està trista i ha dit que li pensa escriure una carta tots els dies, i com que no vl que li manen el material de l'institut ha decidit comprar amb els seus diners uns llibres per a manar li los.

21 NOVEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que fa un munt que no escriu i que li han passat un altre munt de coses, ja fa la gimnasia tots els dies, no es toca els grans que li eixen i a aconseguit no mossegar-se les ungles, bé pareix que toto esta anant molt millor.

Ha aquest capitol, Raquel també ens conta que a anat al endocri perque li ho ha aconsellat l'Oriana que ara es la seva amiga i també li ha dit que no val la pana fer gimnatica si no estas a regim i aixo es lo que ha fet, sense dir-ho a ningú, ha agafat la cartilla de la familia i a anat a l'endocri i este li ha dit que caldra que perga uns deu quilos. En arribar a casa ho a contat als seus pares que no estaben d'acord pero finalment a aconseguit eixersen amb la seva.

Ha aquest capitol, Raquel també ens conta que li ha escrit una carta a la seva amiga Montse contat-li ho tot i diguent-li que li agrada l'Oriol.

2 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta mitjantsant una descripsió que ella diu que no sap fer molt bé a la seva mare, apart ens comenta que la te massa lligada i que ella voldria tindre un poc d'independencia. També describeix el carácter dient que es odiosa, antiga, dominat, gens comprensiva, exigent i molt nerviossa apart de que no la enten.

Ha aquest capitol, Raquel també ens conta que els ha demanat la paga i que unicament li han donat mil pessetes amb les cuals ella pensa que no pot viure.

7 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que despres d'enterarse de que la Montse habia tornat de Montpellier a Barcelona li ha cridat per telefon i despres ha anat a sa casa per a tractar de consolar-la i ella li ha dit que es una molt bona amiga i que li agradeix molt toto el que està fent per ella. Despres la mare de la Montse li ha cridat per telefon per a dir-li que estaba completament perduda i que no li quedaba molta vida.

11 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que li ha aplegat la evaluació i per aixo es sent molt agobiada i que li agradaria no tindre que fer-en. També va tots els dies a veure com està la Montse i que apart l'Oriana li ha demanat ajuda per a estudiar per als examens.

Ha aquest capitol, Raquel també ens conta que el seu germa menut que està cursant vuité no vol estudiar perque l'unic que vol es dedicarse a tocar el piano que es lo que a ell certament li agrada.

13 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ha mantingut un conversa amb el seu germà pero aquet no li ha fet cas, ella li ha dit que per a estudiar al consevatori caldrà que tinga per lo meins el graduat escolar, lo que implica tindre que acabar l'EGB i si pot el BUP, pero ell diu que no mes que li interesa la música, i Raquel pensa que no mes amb la música no pot tindre ofertes de treball i que no podrà formar un grup músical, pero al Josep Lluis lo que en realitat li agrada i es la raó per la cual no vol formar un grup músical es per que a ell lo que li agrada es la música classica.

18 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ha fet uns cuants examens pero que encara li queden per fer-en uns cuants, com el de matematiques al cual li te molt de respecte raó per la cual ha decidit quedar amb l'Iñaki que cuant es fica per les matematiques està on ha de estar.

També ens conta que a anat al cine amb la Montse i que se ho ha pasat molt bé i despres han anat a estudiar a casa de Raquel i s'ha quedat a sopar, despres cuant el pare de la Montse a anat ha arreplegar-la Raquel li a donat una pulsera que ella duia. També a proposat a la classe fer un sopar i convindar a la Montse enytre tots.

21 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que despres de fer tots els examens ja coneix les seves notes i no mes li han quedat les matematiques, i espera aprofitar les vacances per a estudiar.

Ha aquest capitol, Raquel També ens conta que li ha donat a la Montse el paper de la invitació i ella s'ha emocionat perque eixa nit tenia sesió de radioterapia

24 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ha fet una cosa que li ha vingut prou bé, primer ha aconseguit que els seus pares li donaren una setmanada de tres mil pessetes i per altra banda a aconseguit que deixen que el seu germà aprobe la meitat de les asignatures i al estiu ella li ajudaria amb les altres.

27 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que despres de estar tot el trimestre esperant les vacances pero no sap on anar.

La seva mare li ha dit que li deixa comprarse la roba que vulga per a regal de reis i ella esta pensant amb la seva setmanada quins regals deura comprar per als seus pares i el seu germa.

28 DESEMBRE

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que se'n anà de compres amb l'Oriana al Corte Ingles i sort que l'Oriana sap on està tot perque si no no hauria pogut comprar res. L'Orinana també li a ajudat a triar-se una roba apropiada pero no estaba molt comtenta amb el pel de la Raquel perque se'l habia deixat igual que ella pero a molta gent si que li agrada com li queda.

També a comprat maquillatge tot i que esta carissim pero el que ha comprat li encanta, clar que a sa mare gens ni miqueta i tanpoc li a agradat com es l'Oriana, despres, cuant estaben cansades a esta xarrant una bona estona i l'Oriana li ha dit que es una bona tia que el Llompart està per ella, i clar a Raquel li ha costat de creure.

Mentres parlaven Raquel li ha dit que li agradaba molt l'Oriol pero ella no li contestaba i despres ha pensat que era perque la veia sense posiblilitats.

Despres Raquel li ha dit que li te enveja perque te un cos perfecte i l'Oriana li ha dit que li agradaria ser com ella.

30 DESEMBRE

A Raquel li ha caigut el mon als peus perque l'Oriol li a cridat i li ha fet tanta ilusió pero a sigut perque intersedira entre ell i entre l'Oriana perque volia durla la nit de cap D'any a un lloc cllonut pero que no volia, i per aixo la Raquel s'ha enfadat molt, perque l' Oriana no li ho dit.

4 GENER

L'Oriana cridaba continuament a cacsa de Raquel pero com que no li volia parlar ha decidit anar a sa casa i despres de sentir a Raquel li ha dit que l'Oriol volia eixir amb ella perque era una xica facil i que estaria encantada de ser com ella i també li a dit que no se entera de les coses que ocorreixen a classe i a la fi Raquel s'ha sentit feliç i contenta amb ella mateixa.

9 GENER

Els de COU de lletres no tenen professor de llatí i per aixo tots els COUS han anat a demanarnen un perque el que tenen esta malalt i no acudeix desde fa molt de temps. Despres el Llompart l'ha dut a casa amb la moto i en anar-se'n li ha dit que estaba molt maca, pero a Raquel no li agrada gens el Llompart.

10 GENER

A aquest dia Raquel ens conta que els de COU de lletres ja tenen professor de Llatí pero que mes valguera que no tinguesin perque te una pinta. Despres ens ha contat que a la Montse l'han ingresada a l'hospital perque estaba molt malalta pero tot i que volia vorela els pares de la Montse no li han deixat passar a vorela.

11 GENER

Raquel ha parlat amb l'Oriol i ens diu que primer al trovar-se'l pel carrer no li volia parlar pero despres li ha dit tot el que pensaba i li a dit que ell volia eixir amb l'Oriana unicament perque era una tia facil i despres com que estaben parlant tranquilament li ha confesat que li agrada i ell li ha donat un peto i han quedat per a eixir per ahí.

13 GENER

A aquest dia Raquel ens conta que anà a ballar amb l'Oriol y que li dona un peto de deveres i que al tornar a casa la ringueren perque habia arribat prou tart. També ens conta que el seu germa petit s'ha apuntat a un concurs de musica clàssica en el que es poden guanyar molts diners i que com sabia molt de eixa música intentaria guanyar molts diners.

18 GENER

La Montse a mort, Raque ha anat al institut pero com que estaba molt desanimada a l'hora del pati la tutora els ha deixat anar. Raquel ha aconseguit no plorar com la mare de la Montse i ers per aixo que cuant ha arribat a casa a estat plorant una bona estona, ames ames tot lo que el sacerdot deia de la vida eterna li semblaba una tonteria, ella la volia viva no al cel. Al soterrar a acudit practicament tot l'institut, inclus els que no la coneixien.

23 GENER

Tothom esta portanse molt be amb ella tot i que no a contat a ningú els sentiments que te per la mortg de la seva amiga, pero la vida segueix, l'Iñaki es pasa a nocturn, l'Albert deisa els estudis per anarsen a reavilitació, i ella preocupantse per no mosegarse les ungles i acostumarse a les llentilles.

25 GENER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que el Josep Lluis ha guanyat el concurs pero se ho ha tornat a ajugarse-ho tot a doble o res. També ens conta que li encanta estar amb l'Oriol perque la fa sentir segura i dona.

28 GENER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que a ella no li semblaba que agera guanyat pes perque toto i que no fa la gimmasia ara juga al basket pero si i el metge li ha dit que controle els aliments prohibits, ella diu que la cervesa i tot aixo no li fa molt pero que un pastisset o algo aixi si que li costa.

1 FEBRER

En un treball d'angles li toca de parella al Llompart i este li ha dit que sap que esta eixent amb l'Oriol i aço a fet enfadar a Raquel que ha tingut una conversa amb l'Oriol i a la fi am decidit que ningú parlara a ningú de les coses seves perque son personal.

2 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que a anat amb el pare per a veure tocar el piano al Josep Lluis i ella creia que el triarien per el programa de televisió pero desptres s'ha adonat que no es per aixo sino perque toca molt bé el piano. Ella reflexiona que com vivint a la mateixa casa pot ser que el conega tant poc.

4 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que li ha cridat la mare de la Montse perque volia parlar amb ella pero com que li ho demanat no s'ha pogut negar, en arribar li a fet passar a la habitació que estaba tal i com la ba deixar aquell dia i ella pensa que si fora la mare hauria trasfotmat l'habitació, e inclus la hauria pintat d'altre color perque era massa fort el que veia. Despres la mare li digue que volia que agafara tots els llibres perque aixi li ho habia demanat la seva filla pero com que aleshores els estants quedarien buits han quedat que els llibres son seus pero els deixa a casa de la Montse i que si els necessitaba aniria a per ells per a consultarlos.

7 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que com que al Josep Lluis li permetrien dur a un parel d'amics ho familiars i els pares no volien anar anaren, Raquel i l'Oriol i torna a guanyar i ell se'l torna a ajugar a doble o res.

També ens conta que el professor de matematiques li a recomanat ajuda y els pares li han dit que s'ho pague de la seva asignasió setmanal, i Laia li ha dit que li ho preguntas al seu i a la fi li cobra per classae mil dos centes pessetes i no mes pot que anar hi una vagada a la setmana.

Despres ens comenta que l'Oriana esta molt deprimida i que volia anar a parlar amb ella pero l'Oriol la crida i decidi anar amb ell.

10 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que a dicutit amb l'Oriol sobre els defectes de cadascum, primer de l'Oriol ella opina que esun materialista i que no mes pensa en traures una carrera per a poder viure be i que ella pensa que per aixo que no perga el temps traguense una carrera, i de la Raquel que es una ingenua, raó per la cual moltes vegades es pasa. Tota la discusió a començat perque l'Oriol ha dit que les dones son unes sentimentals i apartir d'ahí han estat discutint.

Despres de la discusió han tornat a ser amics i es tornen a volerse pero ella pensa que l'Oriol te alguina cosa que no li acaba de convenser.

13 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que es el sant del pare i la mare li ha regalat un jersei en non dels fills pero han quedat que despres li ho tornaran. Raquel no li ha pogut pagar perque no li queden diners perque ha de pagarse el professor particular, que li ha dit que esta fatal i li a ficat un munt de feina per a fer, i a la casa de la Laia li ha fet molta enveja el ordinador que te al seu cuarto. El Josep Lluis li ha dit que amb els diners del premi li comprara un ordinador com el de la Laia

15 FEBRER

A aquest capitol, la Raquel ens conta que el Josep Lluis a tornat a guanyar el concurs i que ja du 800.000 pessetes i se ho ha tornat a ajugar.

Tambe a eixit amb l'Oriana com abans i han parlat de tot fins i tot de l'Oriol i tambe de la cuantitat de roba que te l'Orianan i que el mes segur es que deixe els estudis, i un altra casa que l''a deixada perplexa que es que a totes les dones les agradaria ser homens.

8 MARÇ

A aquest capitol, la Raquel ens conta que no escriu desde fa unes setmanes perque ara mateix res li importa res perque ha fet l'amos amb l'Oriol.

Tot va ser perque els pares de l'Oriol avien anat de viatge, i ell li pregunta si volia anar a sa casa cosa a la cual ella no es nega i despres de montrar-li la casa i parlar-li un poc de la seva familia li digue que si sabia a que habien anat i ella li digue que si, despres li digue que ella era verge i ell li digue que era per als dos la primera vegada perque ell mai ho habia fet amb una verge, li pregunta si havia dut anticonceptius i ella li digue que no aleshores ell trague un preservatiu i li digue que erfa una llastima perque al natural era molt millor i no paraba de preguntar-li si volia i despres si li feia mal.

Despres cuant se ana cap a casa anba pensant en les noves sensacions que habia experimentat, i pensaba que estimaba moltissim a l'Oriol.

9 MARÇ

A aquest capitol, la Raquel ens conta que la vida continua les classes de mate tot i que li costen molt li ha vingut molt ve i que es una llastima que no espuga pagar un parell a la setmana.

També ens conta que el seu germa du gaanyt un total de 3.200.000 pessetes i que habia aconseguit que els pares estigueren orgullosos d'ell, i el presentador li pregunta que com sabia tant i ell digue que perque senteis la radio.

17 MARÇ

A aquest capitol, la Raquel ens conta que no pot escriure molt perque te molta faena de examens i que la quimica si la aprova sera de miracle, i que la professora d'angles els ha ficat a tots un sufi meins a una.

Per altra banda els Josep Lluis a tornat a guanyar i du un total de sis milions quatres centes mil pessetes i ell va tot voig i se ho torna a ajuagar a doble o res, i el presentador ja li ha dit que les preguntes seran molt dificils pero va i el dia del concurs en pensarles un poc les va acertar, despres el presentador a dit que les mateixes preguntes uns exprets no mes hi habien acertat dues i com que era el maxim del programa l'han proclamat vencedor pero han fet un excepció i ell se les a ajuades i el pare li ha renyit pero ell ha dit que si les pert les haura perdut ell i el presentador li ha avisat que no seran gens facils.

20 MARÇ

A aquest capitol, la Raquel ens conta que les mates les ha aprovat pero a suspes la llengua, en canví l'Oriol te sort perque se estudia la meitat i despres les preguntes son de eixa meitat. La professora de llengua li ha proposat unes llectures per a les vacances.

Ahir anaren a casa uns senyors del programa per tal de veure les cintes que tenia el Josep Lluis pero es varen quedar extranyadicims cuant van veure que no mes tenia quatre cintes de res i el pare a preguntat si per ser menor de edat no el poden treure i li han dit que no i el pare s'ha enfadat moltisim i a la fi els senyors s'han anat.

22 MARÇ

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ha tornat ha fer l'amor amb l'Oriol i que no ha segut igual que la primera volta perque hara ho a sentit mes.

Contra tost els pronostics els Josep Lluis ha tornat a guanyar hi aixo que les preguntes ere ven dificils, i en acabar el programa li han fet unes preguntes sobre unes melodies ben conegudes i no les ha acertat lo cual a sigut prou estranyan, avans d'aço el director li va entregar el xec amb els diners que habia guanyat i que pot ser el faran molt feliç.

26 MARÇ

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ella i l'Oriol anaren a veure a una noba sobrina que feia poc que habia nascut, es deia Patricia i era molt maca.

Ha aquest capitol, Raquel ens conta també que tot hi habeure guanyat no li han deisat cobra perque es un noi massa menut i estan investigant com es posible que sapiga totes eixes obres tant desconegudes i que ni els profesionals habien aconseguit endevinar.

2 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que estaba a casa de l'Anna i esta li estaba donant el pit a la seva filla.

Ella estaba allí amb l'Oriol i mentres el tenia al costat pensaba en la manera que tenia l'Oriol de pensar i de comportarse amb les altres persones i principalment amb ella.

4 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que este pot haveure segut un dia molt fotut per al seu germa perque li ha contat al seu pare que es lo que feia per a poder acertar les respostes del concurs, lo que feia era que el germà d'un amic seu apuntaba les respostes correctes cuant eixien a la tele i ell el unic que tenia que fer era memorizar les respostes, i el pare que el estaba defenent a tingut que callar.

8 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que estaba contenta per el que habia fet el seu germà, i pensa en totes les coses que podria habeure fet amb els diners que el seu germà habia guanyat al concurs de la tele

16 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que a tingut una discusió amb l'Oriol perque ell s'ha enterat que te un diari scret i que aixo vol dir que no confia gens en ell perque no li ho habia contat i avans quedaren que es contarien totes les seves coses pero que no li ho contarien a ningú.

També ens conta que està molt trista per la seva mare perque habia vist al pare amb un altra dona i la seva mare no se enteraba de res de lo que pasaba al seu alrededor.

21 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que anà a veure com estaba la mare de la Montse i esta cuant la veu li contà que estaba enbarassada i que volia ficar-li si era xiqueta de nom Montserrat com a la seva primera filla i Raquel no sap que opinar sobre aixo.

24 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que un dia que estaba a casa va sentir a sa mare plorar i anà a parlar amb ella i li digue que ella i el pare anaben a divorssiarse, i que els fiils triaren en qui volien anarsen. En un principi, Raquel pensà en anar a viure amb unes amiges a un pis pero despres pensà que la seva mare estaria sola i dicidi de quedarse amb la mare

29 ABRIL

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que tenia que entregar un treball i que despres de corregirlo la professora la va felicitar per lo ve que habia treballat.

2 MAIG

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que els seus pares s'han divorsiat, Raquel te clar que es pensa quedar amb la seva mare pero el Josep Lluis no te gens clar amb qui es vol anar si amb el pare o amb la mare, tambe ens conta que el pare te una novia que es diu Silvia i que es fotógrafa.

13 MAIG

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ja a acabat els estudis i que ho a aprobat tot i ja està preparant els examens de selectiu per a tractar de treure una bona nota i poder triar la carrera que a ella mes li agrade.

16 MAIG

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que el seu pare li tenia que ficar a la seva mare una pensió i estaba d'acord. També ens conta que despres de molt de pensar el seu germà ha decidit anar a viure amb el pare i aixo els ajunyara mes a ella i al germà.

19 MAIG

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que li va molt ve la llengua i que a tret un excel.lent i que despres va veure a alguns amics i estigueren parlant un poc.

23 MAIG

Raquel ja a acabat els examens i no mes li falta per saber la nota que ha tret a les mates i si les ha aprovat haura aconseguit pasar de curs i ja està pensant en que treballar.

28 MAIG

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que l'Oriana li ha acompanyat ha buscar treball i cuant li ha preguntat com anaven les coses per casa no li ha pogut contestar per vergonya

4 JUNY

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que gracies a la ajuda de l'Oriana a aconseguit treball a una inmoviliaria i a dit que començarà cuant sapiga la nota que a tret a l'examen de matematiques.

9 JUNY

Ha aquest capitol, Raquel ens conta que ella ha aprovat les mates i per lo tant ja pot ficar-se a treballar, també ens conta que cuant estaba amb l'Oriol pareixia que era propietat seva i aixo a ella no li agradava gens ni miqueta.

Ha aquest capitol, Raquel ens conta també que a l'Oriana li han quedat totes meins dues.

29 JULIOL

Aquest ha segut el ultim dia que Raquel ha pogut escriure el seu diari. Ha aquest capitol, Raquel ens conta que al examen de selectivitat ha tret un sis coma vuit i que amb eixa nota ha pogut accedir a biologiques hi a pensat que anirà a l'unversitat per el matí i que per la vesprada treballarà.

Personatges

Raquel: Es la protagonista del llibre, el llibre es el seu diari, es una xica amb moltisima forsa de voluntat i que aconsegueix el seu objectiu que era eixir amb l'Oriol.

A Raquel li ocorren tota mena de situacions durant la historia

Oriol: Es en un principi un xic que es volia aprofitar de l'Oriana per que era una xica facil, finalment acaba eixint amb Raquel inclus fent el amor amb ella.

Oriana: Una xica que tenia un tipus perfecte pero inclus ella reconegue que era una tia facil, era també molt amiga de Raquel i a la fi no aprova el COU

Josep Lluis: Es el germa petit de Raquel i participà en un concurs fent trampes i guanyà un munt de diners pero el van descobrir, li encantaba la música classica.

La mare: Era la mare de Raquel, la describeix Raquel i tot i que no la suportaba cuant es separa del pare es queda amb ella pero per llastima.

El pare: Era el pare de Raquel i tot i que també era un incomprensiu com sa mare es separa i es va a viure amb una fotógrafa.

L'Iñaki: Era un company de Raquel que se li donaben molt bé les matematiques pero com que a sa casa feien falta els diners es pasà a nocturn

Montse: Era la millor amiga de Raquel, la cual tenia cancer i va morir. Ella li recomana lo de fer el diari.

La mare de Montse: Era una bona mare que volia moltissim a la seva filla i li anaba a ficar a el bebe que tenia en la patxa de nom Montserrat.

Albert: Era un company de classe de Raquel que era drogadicte.

Silvia: Era la dona de la que se enamora el pare. Era fotógrafa.

Llompart: Era un xic que volia eixir amb Raquel i que normalment anaba fardant amb la seva moto.

Laia: Era una xica que era un poc pija i tot i aixo li deixa que baja a la seva casa per tal de que el seu profesor de matematiques li done classes particulars.
Descargar
Enviado por:El remitente no desea revelar su nombre
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar