Historia


Genocidio en los campos de concentración


Formes de matar en els camps de concentració.

Segons les tesis oficials, els nazis van utilitzar tres maneres de fer els assassinats en masa.

 • Les privacions i els cops(sobretot en els ghetos).

 • El fusellament a l'aire lliure pels “EINSATZGRUPPEN”.

 • Els gasejaments en les cameras de gas i en els camions.

 • Tot i això, els nazis van fer volar la seva imaginació per buscar altres maneres de partar a terme les execucions.

  Pitjor que a Dante. La infernal “màquina de trencar colls”en el camp de Sachsenhauser.

  Segons les declaracions del coronel sovietic Pokrovsky:

  Un lloc era per despullar-se i l'altre per l'espera. Una radio funcionava a la sala, suficienment fort com perque els qui havia dins no poguesin esbrinar que els espareva la mort. Al deixar la segona sala paseven a una altra on i havia una reixa de ferro, sota el qual i havia una canaleta, a la paret i havia un enfonsament d'uns 50 centimetres, on es colocava el presoner, sobre ell es faia baixar una placa de ferro, al qual portava un martell que colpejava de mort al cap al presoner. Despres el cadàver era aixecar per dos alemanys mentre es netejava la sang.

  20.000 jueus volatilitzats amb l'ajuda d'una bomba atomica a Auschwitz.

  Declaracions:

  Molt més horrible encara era el que es va fer no gaire lluny d'Auschwitz, els alemanys van assassinar milars de jueus. Primer es va construir un petit poble provisional par dur els jueus,despres se'ls feia desaparéixer quasi instantàniament gracies a l'explosio, que es calcula que estarien entre els 400 i 500 graus de temperatura, no quedant ni rastre dels presoners.

  Despreciant la dignitat humana.

  Els alemanys van utilitzar mrtodes més refinats per fer patir els jueus intal.lectuals abans d'aniquilarl-los. Els obligaven a netejar set escales de quatre pisos diferents amb la llengua i els llavis. Tambe els obligaven a recollir la brosa del pati i portar-la a un racó.

  Presoners de guerra convertits en “estatues de gel”

  Els presoners de guerra sovietics van patir de totes totes el sadisme alemany. Durant l'hivern van ser soterrats fins a mitg cos, despres els tiraven un cubell ple d'aigua freda, amb el fi de convertir-los en “estatues de gel”.

  Obligats a depilar-se sense navalla sota pena de ser fusellats.

  Les autoritats del camp van donar l'ordre a tots els presoners d'arrancar-se tot els sistema capil.lar de les aixelles i dels seus genitals. En cas de negativa serien fusellats. Per la nit els presoners es van arrancar els pels els uns als altres, no obstant els centineles van matar a quetre presoners.

  Tambe fusellats per dormir sense roba interior o en cas de portar-la, per tenir-la bruta. Es ficaven 45 homes en els lloc de no mes de 6 persones, els presoners dormien en fustes despullats, sense calçotets, sense tapar i nomes en camisa(un centinela controlava personalment les barraques. Ja pel matí pasava revista, i tot el que no cumplia les ordres era fusellat.

  Mataven civils tallant els arbres als que eren obligats a enfilar-se.

  Ciutadans sovietics eren obligats a enfilar-se a un arbre, despres els alemanys el tallaven, aquets queien a terra probocant-los així la mort. Tambe van intentar ofegar a nens i dones als llacs,aixó va ser en và, ja que i havien tancs de sorra probablement a nomes d'un metre de profunditat.

  Nens enverinats a Kertch d'una manera original.

  Segons l'ordre del comandament alemany, tots els nens van anar a l'esola a una hora determinada, despres van ser portats a una fabrica téxtil amb l'excusa d'un paseig, despres, se'ls va oferir café i galetes enverinades, en uns minuts els nens estaven morts.

  Inofensius armaris es converteixen en espantoses cameras de tortura.

  Els alemanys disposaven d'uns armaris, en els quels guardaven la roba. Fins que un dia, el coronel Löwenkamp els va començar a utilitzar com a càmeras de tortura. Les principals víctimes van ser els obrers extranjers. Els tancava allí dins, amb prou feines es mantenies de peu, eren retinguts fins 48 hores, sense menjar, no podien sortir d'allà ni per fer les seves necesitats, i ademés ajudar-los estava prohibit sota pena de mort.

  Cadàvers per fer sabó, sabates de pell, cadires, llibres...

  Els alemanys van trobar la manera d'aprofitar un nombre tant gran de cadàvers.Així que van transformar la grasa humana com un matèria prima més. Gràcies a aixó, la societeat alemana es mantenia asejada durant la guerra. Per fer aquest sabó s'agafaven 5 llitres de grasa humana, 10 llitres d'aigua i de 500 a 1000 garams de sosa càustica, es posava a bullir de 2 a 3 hores i es deixava refredar. Segudament s'afegia un grapat de sal i de sosa, també aigua freda i es tornava a posar a bullir durant 2 o 3 hores més, despres es pasava per uns motllos i ja estava fet el sabó.

  “Tota aquesta massecre va produir grans repercucions a tota Europa. Les víctimes dels nazis no només van ser els jueus, sinó que també van morir gitanos i d'altres raçes, en la qual també s'hi van trobar alguns catalans, i fin i tot els propis alemanys també ho van patir, ho va patir tot aquell que no era de la raça aria, perque aquesta tragédia no només tenia com a objectiu suprimir els jueus (segons els alemanys principals causants de la derrota nazi), sinó que el que pretenien era acabar amb tot aquell que no fos ari, perque Adolf Hitler pretenia deixar una sola raça en tot el món( encara que ell mateix no formes part), i esta va disposat a aconseguir-ho fos com fos, utilitzant tots els medis posibles,així que els seus subdits van ingeniar-se mil i una maneres de portar a terme les ordres del seu comandant, matant tot aquell que se'ls posava per davant, com hem comentat al principi d'aquest apartat.”

  A continuació la prova que aquest fet pasaria a formar part de la nostra història.

  'Formas de matar en los campos de concentración'

  'Formas de matar en los campos de concentración'

  'Formas de matar en los campos de concentración'

  'Formas de matar en los campos de concentración'
  Descargar
  Enviado por:Carles Estudillo
  Idioma: catalán
  País: España

  Te va a interesar