Turismo, Hostelería, Gastronomía y Restauración


Sant Jordi


Sant Jordi

Hi havi una vegada, no fa molt, un cavaller que es deia Jordi, que anava de poble per ajudar a la gent.

Un dia va anar a un poble que es deia Canet de Mar, va anar a l'ajuntament i va preguntar si hi havia algún problema en el poble, i l'alcalde li va dir que un grup de joves, que un grup de joves, cinc o sis, amb el seu cap, un malvat que acabava de sortir de la presó, va raptar a la pubilla de Canet, i demanava deu mil euros i un helicópter.

LLavors Sant Jordi es va quedar pensant, i l'alcalde li va dir que seria maravellós que els pogués ajudar i poder salvar a la pubilla.

Sant Jordi es va quedar pensant, i al final va aceptar la proposta de l'alcalde, però va demanar tres dies de preparació, i l'alcalde li va dir que tres dies máxim.

Aquells tres dies, la gent estava parlant d'aquell tema, alguns es creien que ho aconseguiria i altres deien que no, però es veuria d'aquí poc. Mentre la gent parlava, Sant Jordi va aprofitar aquells dies per planejar una tàctica per entrar a la casa i salvar a la pubilla i com es desfaria dels joves i d'el malvat.

Per fí havien passat els dies, Sant Jordi es va aixecar del llit, es va rentar la cara, es va posar l'armadura, i va sortir de la casa i tothom estava allà. Va agafar el cavall i s'en va anar a la muntanya.

Fins que va arribar a la creu, l'emoció començava allà. Dos joves van anar amb navalles, i Sant Jordi des del seu cavall els hi va tirar dos fletxes, i es van caure pel barranc. Sant Jordi va contunuar camí cap a la casa. Va veure dos joves més, va saltar del cavall silenciosament, i amb una espasa es va encarar als dos segurates. Els segurates eren dos ninjes, que van començar a fer virgueries amb els pals que havien tret d'un racó. I de cop Sant Jordi sense pensar-s'ho més, els hi va tallar el cap a tots dos. Només quedaven dos joves i el malvat, i després podria salvar a la pubilla. Va entrar bruscament tirant la porta a terra, estaven dos joves i el malvat parlant amb la pubilla, que estava lligada en una cadira. Els dos joves van agafar dos pistoles, però Sant Jordi va ser més ràpid i els hi va tirar una fletxa al cor a cadascú, només quedava el malvat, que estava nerviós i no sabia que fer. Sant Jordi li va preguntar per què va raptar a la pubilla, i el malvat li va respondre per la falta de diners, Sant Jordi li va dir que podria treballar en una botiga, però avanç tintria que estar uns cuants anys a la presó.

Sant Jordi va deslligar a la pubilla, i van sortir d'allà amb el cavall, i lligat el malvat. La pubilla va agafar una rosa, i la va regalar a Sant Jordi, i quan van arribar al poble, la gent l'esperava i el van aplaudir.

I Sant Jordi s'en va anar a Sant Pol per ajudar-los.
Descargar
Enviado por:Milkop
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar