Literatura


Nou diari del jove maniàtic; Aidan Macfarlane


Nou Diari del Jove Maniàtic

· El meu personatge preferit és Peter, perquè té una cosa amb comú amb mí, que sempre que pot li fa la punyeta a la seva germana, i es barallen constantment. També m'agrada molt perquè és molt divertit.

· El personatge de la història que menys m'agrada és el pare de Peter, perquè li diu que no fuma a la seva dona i als seus fills i després va fumant d'amagat.

· El capítol que més m'agrada és el 12, “Marejat, marejat, marejat, o les vacances d'estiu”, perquè és molt divertit, ja que se'n van de vacances i Peter es crema prenent el sol, a Susi l'espanta un home que anava sols amb una gavardina i va passar per el seu costat i li va mostrar el pardal, Mat i Susi es fan plens de picades de mosquits, ...

· El capítol que menys m'agrada és el 14, “Menut i gran” perquè són un poc avorrides les experiències dels altres sobre estar prim o gros i ser massa alt o massa baix.

· El protagonista principal és Peter, un noi de 14 anys que comença a sofrir els canvis de la pubertat, li creix pèl baix del braç i en el pubis, li ix acné i tots aquestos canvis que sofreixen els nois a la pubertat.

· La meva opinió és que es tracta d'un llibre molt bo per aprendre moltes coses que no t'atreveixes a preguntar als pares ni als professors i argumenta molt bé les raons per les quals no deguem prendre drogues ni fumar, a demés que és molt divertit.

· Aquest llibre és recomanable per a nois i noies de 13 anys cap a dalt, quan entenen millor el contingut i les experiències del noi del llibre.

· El llibre l'han escrit Aidan Macfarlane i Ann McPherson i les il·lustracions les ha fet John Astrop, i la editat Edicions Bromera.

· Està escrit en primera persona.
Descargar
Enviado por:Ireth
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar