Literatura


La Mirada; Carlos Puerto


LA MIRADA

Ada es una jove violoncel·lista que es troba a París d'intercanvi. Allí es va enamorar d' Andres, un jove arqueòleg i junts van passar els dies a París fins que Ada es va tornar a Madrid. Va decidir

treballar donant classes de música per a una xiqueta per poder estalviar i poder anar-se'n a viure a soles.

Andres va anar a visitar-la

un parell de vegades però de seguida es tornava a treballar a l'extrager.

Ada es va anar al Marroc amb els seus amics del conservatori i ahì va conèixer a Selim, el guia del viatge. Ràpidament li va agradar i van passar un magnífic viatge.

Un dia van decidir vore el Dadés des de dalt, però a la vella furgoneta li costava molt remuntar el pendent. Quan van arribar Ada va ser l'ultima en abandonar la furgoneta i mentres es posava el turbant es va adonar que la furgoneta s'estava movent. En Selim va tractar de frenar la furgoneta agarrant-la pel paraxocs però era molt pessat per a ell, aleshores el vehicle va córrer cap a la vora del precipici. Ada va ser impulsada fortament a causa de la inèrcia de la caiguda i va perdre molta sang però gràcies a la ràpida intervenció dels metges es va recuperar i va poder tornar a casa.

Va celebrar els carnavals amb Andres però aquest es va tornar a marxar al dia següent

Un dia es va trobar amb la Mavi, amiga del conservatori, a una manifestació antirassista i van anar a un autobús a donar sang.

Uns dies després va acudir a casa de la Gaudi, la mare de la xiqueta a la que donava classes de música i aquesta li va dir que a la Creu Roja li van analitzar la sang que hi havia donat i era ceropossitiva.

AIXÒ la va traumatitzar al principi, es va adonar que allò era per la sang que li havien donat al Marroc. Despres d'uns dies de reflexió va cridar a Andres i li ho va comunicar. Aquest es va pensar que era perquè Ada li havia sigut infidel amb un altre i ella la situació a la que es trobava ja que Andres es feia la victima i no l'ajudava va decidir tornar-li la partitura que un dia el li va regalar quan es van despedir a París i va decidir canviar de vida, viure a soles amb la Mavi, tallar-se els cabells i fer una vida sana.
Descargar
Enviado por:El remitente no desea revelar su nombre
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar