Turismo, Hostelería, Gastronomía y Restauración


Kenya: safari


GRAN SAFARI A KENYA

14 nits

SAFARI GARANTITZAT AMB GUIA DE PARLA ESPANYOLA I XOFER

MINIM 2 PERSONES

1r dia: ESPANYA-NAIROBI

Arribada a Nairobi. Trasllat al hotel i allotjament.

2n dia: NAIROBI-MONTE KENYA

Esmorzar buffet al hotel. Sortida al Monte Kenya, la segona muntanya més alta d'Àfrica, amb una altura de 5200m. Al voltant de la muntanya existeixen diferents estrats de vegetació que conforman habitatsb diversos, desde els cims nevats fins la sabana, disfrutant de tot el recorregut de un dels paisatges més bonics de Kenya. Arribada al hotel. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

3r dia: MONTE KENYA-SAMBURU

Esmorzar buffet. Sortida cap a la Reserva Nacional de Samburu. Arribada al bungalovb i berenar. A la tarda safari fotogràfic. Espècies característiques d'aquesta zona: zebra Grevy, la girafa reticulada i el antilop Generuk. Sopar i allotjament en el bungalov.

4t dia: SAMBURU-PARC NATURAL D'ABERDARES

Esmorzar buffet en el bungalov. Sortida cap els Monts Aberdares. Berenar en el hotel Oupsan i trasllat al bungalov on pasarà la nit. Tindran l'opurtunitat de veure els animals que acudeixin a beure a les llacunes propenses. Sopar i allotjament en el Bungalov.

5è dia: PARC NACIONAL D'ABERDADES-LLAC NAKURU

Esmorzar buffet en el bungalov. Sortida cap al llac Nakuru, conegut per el gran nombre de flamencs que l'habiten. Arribada i berenar al bungalov. A la tarda s'efectuará un safari fotogràfic. Tornada al bungalov. Sopar i allotjament.

6è dia: LLAC NAKURU-MASAI MARA

Esmorzar buffet al bungalov. Sortida cap a la reseva natural de Masai Mara. Los Masai orgullosos matadors de lleons, senzills com el seu Déu “Enkai”, encara nomadegen per aquestes terres y degut al a la seva lliure existència senten compació pels que no tenen la sort de viure com ells, cada dia més es desplacen de la “nostra civilització i del nostre progrés”. Arribada al bungalov i berenar. A la tarda safari fotogràfic. Sopar i allotjament en el bungalov.

7è dia: MASAI MARA

Pensió completa en el bungalov. La Reserva de Masai Mara esta atrevassada per varius rius, principalment per el Mara i per algun dels seus afluents, que portan aigua durant tot l'any, ja que combinat amb algunes zones pantanoses converteixen el Mara en la Reserva més rica en fauna de tot Kenya. S'efectuaran dues sortides de safari fotogràfic durant el dia.

8è dia: MASAI MARA-NAIROBI

Esmorzar buffet en el bungalov i sortida cap a Nairobi. Arribada i trasllat a l'hotel. Tarda lliure. A la nit incluim el sopar en el resteurant “carnivore”. Allotjament.

9è dia: NAIROBI-NAMANGA-ARUSHA-LLAC MANYARA

Esmorzar buffet en el hotel. Sortida per carretera fins la frontera entre Kenya i Tanzania a Namanga. Desprès dels tramits d'imnmigració i aduana, continuarem fins al llac Manyara, via Arusha on s'efectuará el berenar en el Hotel Novotel Mount Meru. Llegada al bungalov, sopar i allotjament.

10è dia: LLAC MANYARA-SERENGUETI

Esmorzar buffet en el bungalov. Sortida del safari per l'àrea del llac Manyara que a pesar del seu petit tamany, només 320 Km2, té una gran varietat d'hàbitats i una fauna rica en espècies. Tornada al bungalov i berenar. Continuació fins el Parc Nacional del Serengueti, conegut com un dels majors santuaris de la fauna salvatge que quedan en el planeta i el major Parc Natural de Tanzània. Arribada al bungalov, sopar i allotjament.

11è dia: SERENGUETI

Pensió completa en el bungalov. La caracteristica més sobresortida d'aquest immens ecosistema és la gran concentració d'herbivors en les seves planes i els seus moviments migratoris anuals, atrauen els

deprededadors: lleons, hienes o lleopards que fan presa fàcil els més dèbils, vells o malalts. S'efectuaran dues sortides de safari fotogràfic durant el dia.

12è dia: SERENGUETI-NGONODORO

Esmorzar bufet en el bungalov. A primera hora del matí sortida per un safari fotogràfic per l'àrea. Una altre singularietat del Serengueti son els “kopjes”, autèntiques illes de roca en un mar d'herba, formadas per velles afloracions granitiques redondejades per l'erosió que posseix una ecologia propia en quan a vegetació i fauna: damà de les roques, la mangosta, el antílop saltaroques, l'àguila de vereux i el lleopard.

Tornada al bungalov i berenar. Sortida del Parc fins la boca d'Olduvai considerada una dels bressols de l'humanitat, on es van descubrir restes fòssils de un home de fa 1750000anys d'antiguitat. Tornada a Ngonodoro, sopar i allotjament.

13è dia: NGONODORO-TARANGIRE-ARUSHA-ZANZIBAR

Esmorzar buffet en el bungalov i sortida al Parc Nacional de Tarangire. Arrivada al campament i berenar. A la tarda es realitzará un safari per aquest parc de una extensa sabana atrevesada pel riu Tarangire y plena de Bao Babs, arbustos gegants que converteixen en diminutas les manades d'elefants . Tornada al campament. Sopar i allotjament. Safari a trenc d'alba i sortida cap Zanzibar.

14è i 15è dia: ZANZIBAR-DAR EL SALAM-ESPANYA

Estancia en un hotel de pensió complerta. Dies lliures. Zanzibar (Tanzània) formada per les illes de Zanzibar (Unguja) i Pemba, aixi com altres petites illes, está situada a uns 35 Km., de la costa d'Àfrica a l'oceà Indic. Destaca la seva capital Zanzibar amb la “ciutat de pedra” autèntica medicina de estil àrab, platges de sorra blanca, plantacions d'espècies. També és possible trobar especies animals autòctones de gran raresa i uniques al món, com el mono Colombo vermell.

Trasllat a l'europort per sortir en vol, fins Dar El Salam. Nit a bord. Arribada a Espanya el matí del seguent dia.

HOTELS

 • Nairobi: Landmark o Mayfair Court

 • Nanyuky (Monte Kenya): Mount Kenya Safari

 • Samburu: Samburu Lodge o Sarova Shaba Lodge

 • Aberdares: Treetops

 • Llac Nakuru: Sarova Lion Hill Lodge o Lake Nakuru Lodge

 • Masai Mara: Keekorok Lodge o Mara Simba Lodge

 • Llac Manyara: Lake Manyara Serena Lodge

 • Serengeti: Serengueti Sopa Lodge

 • Ngonogoro: Ngonogoro Sopa Lodge

 • Arusha: Novotel Mount Meru

 • Tarangire: Tarangire Safari Lodge

 • Zanzibar: Breezes Beach Club

SAROVA SHABA LODGE MARA SIMBA LODGE

TARANGIRE SAFARI LODGE BREZEES BEACH CLUB

Li interessa saber sobre Kenya:

 • Has de portar el passaport en regla

 • Has de portar un certificat comforme t'has vacunat contra l'antimalàrica

 • Has de portar un certificat comforme t'has vacunat contra l'antiamarilica

 • Transport en “vans”, vehicles especialment acondicionts per el safari AMB FINESTRA GARANTITZADA durant els safaris de Kenya i Tanzània.

 • Les entrades als parcs estan incluides

 • Dossier detallat en espanyol a l'arribada

 • Guia de parla espanyola excepte en alguns trams que s'efectuarà sense guia.

 • Els safaris a Masai Mara s'efectuaranen vehicles 4*4 descapotables.

 • Moneda: Chelin de Kenya

- Idioma: Swahili (idioma nacional) i anglès (idioma oficial)

 • Clima:Semidesèrtic en el nort. Equatorial calorós a la regió costanera. Equatorial temperat relativament frsc, a les terres altes; neus perpètues a partir de 4500 m.. Dues estacions de pluja: de novembre a decembre i de març a maig

 • Diferència horaria amb Espanya: 2 hores a l'hivern i 1 a l'estiu

 • Roba recomenable: Alguna jaqueta o jersei i roba de màniga llarga per les nits i les èpoques plujoses. Peces de cotó, pantalons amplis i llargs, sombrero i esportivas.

 • Propinas: Afegir un 10 o 15% en la factura de un restaurant si aquesta no va incluida.

 • Corrent elèctrica: Es de 220/240 la normal per si de cas es recomenable portar un transformador

Li interessa saber sobre Tanzània:

 • Has de portar el passaport en regla

 • Has de portar el visat

 • Has de portar un certificat comforme t'has vacunat contra l'antimalàrica

 • Has de portar un certificat comforme t'has vacunat contra l'antiamarilica

 • Transport en “vans”, vehicles especialment acondicionts per el safari AMB FINESTRA GARANTITZADA durant els safaris de Kenya i Tanzània.

 • Les entrades als parcs estan incluides

 • Dossier detallat en espanyol a l'arribada

 • Guia de parla espanyola excepte en alguns trams que s'efectuarà sense guia.

 • Els safaris a Masai Mara s'efectuaranen vehicles 4*4 descapotables.

 • Moneda: Chelin tanzaniano

- Idioma: Swahili (idioma nacional) i anglès (idioma oficial)

 • Clima: Tropical, molt variable segons l'altura; calorós i humit a les vores dels llacs i temperat a les terres altes. Plujes de març a maig a l'àrea costera i de novembre a decembre i de febrer a març a la zona nordoest

 • Roba recomenable: En el crater de Ngorongoro la temperatura a la sortida del sol oscil·la entre 5º a 10º, per el que es recomena portar alguna roba d'abric.

 • Diferència horaria amb Espanya: 2 hores a l'hivern i 1 a l'estiu

 • Corrent elèctrica: Es de 220/240 la normal per si de cas es recomenable portar un transformador

LES CIUTATS MÉS IMPORTANTS

Zimbabwe

Localitat arqueològica de l'Àfrica meridional (al S de Zimbabwe), a 24 km de Fort Victòria, al SE. Ha estat identificada amb l'antiga capital del regne de Monomatapa. Es tracta d'un conjunt de construccions amb blocs de granit, en gran part ben conservades, que consta de muralles, torres, edificis de culte, etc. Els blocs de granit són superposats, sense ciment o calç. Aquestes construccions (que semblen datar dels ss IX-X la part més antiga, i dels ss XIV-XV la posterior) constitueixen el vestigi més important de la civilització homònima, la qual tingué segurament una irradiació cap a d'altres llocs de l'Àfrica meridional.

La geografia física: El país és constituït per una massa de terres altes (altiplans de Matabeleland al SW i Mashonaland al NE) que formen part del gran altiplà de l'Àfrica central i meridional, en el qual l'erosió actuant sobre materials de diferent resistència ha creat un relleu de terrasses que davallen a la depressió del Zambezi al N i a la del Limpopo al S. Els esquists i gresos paleozoics formen un espès estrat horitzontal interromput per intrusions ígnies, especialment al centre del país, on donen lloc al Great Dyke, que forma una serralada de turons que travessa el país de SW a NE, on els monts Inyanga arriben als 2 596 m. Hom hi distingeix tres zones altitudinals: el Highveld per damunt dels 1 400 m. Middleveld de 700 a 1 400 i Lowveld per sota dels 700 m. El clima és tropical, però acusa la influència de les diferències altitudinals; mentre a les

planes les temperatures són altes tot l'any, per damunt dels 1 000 m augmenta l'amplitud tèrmica i apareixen les estacions (Harare, 20,8°C pel gener i 13,9°C pel juliol). Hi ha una estació seca i una d'humida; les pluges, provocades per l'alisi del SE, tenen lloc a l'estiu d'octubre a març, són més abundants al NE i disminueixen al SW, excepte a les muntanyes. La vegetació és principalment de selva seca i de sabana.

Zimbabwe La geografia humana i la societat

La geografia humana i la societat: La població experimenta un fort creixement (4 milions el 1962 i 7,5 el 1982) a causa de la forta taxa de creixement anual (40%% el 1983), resultat d'una natalitat molt elevada (53%% el 1983). País poc poblat (19 h/km²) però amb una distribució regular, la densitat més alta és la de la província del Mashonaland Oriental (56 h/km²). Escassament urbanitzat (el 76% de la població és

rural), només tres ciutats superen els 100 000 h, Harare, Bulawayo i Chitungwiza, les quals concentren el 16% de la població zimbabwesa. Ètnicament, el 98% són bantus, dels quals el 71% són shones i el 16% ndebeles; hi ha una minoria d'europeus (2%). Prop de la meitat de la població és cristiana, i el 40%, animista. La llengua oficial és l'anglès, amb el qual coexisteixen diverses llengües bantus. Independent des del 1980, d'acord amb la constitució redactada aquest mateix any el poder legislatiu és exercit per un parlament bicameral, mentre que l'executiu és presidit pel mateix cap de l'estat, elegit pel parlament per a un període de sis anys. Zimbabwe pertany a l'ONU, l'OUA i el Commonwealth.

Dar es Salaam

Capital de la regió de Dar es Salaam i de Tanzània, a l'entrada sud del canal de Zanzíbar (1 360 850 h [1988]). És un important port comercial i industrial que efectua més de la meitat de les exportacions de l'estat. La població ha tingut un gran creixement (l'any 1948 tenia 69 227 h). La ciutat fou fundada al s XVII pel rei Wabarawa amb el nom de Mzizima. El 1862, Sa`§d ibn Sul †n, soldà de Zanzíbar, hi construí un gran palau, que atragué molta població. La Deutsche Ostafrikanische Gesellschaft administrà la ciutat entre el 1885 i el 1916, que fou ocupada per la Gran Bretanya. Capital del territori, quan aquest es declarà independent (1861), esdevingué capital de Tanganyika, i de Tanzània després.

Zanzíbar

Illa de l'oceà Índic, situada sobre la plataforma continental d'Àfrica, a 35 km de la costa de Tanganyika, de la qual és separada pel canal de Zanzíbar. Constitueix una regió de Tanzània (1 660 km²; 273 365 h [1978]). La capital és Zanzíbar (68 380 h [1978]). És una illa plana, constituïda al sector occidental per un baix coral·lí quaternari, mentre que al sector oriental és formada per una estructura geològica semblant a la plana litoral de Tanganyika, i presenta una altura més gran (216 m a Mazingini). El clima és tropical humit, amb pluges que assoleixen entre 1 500 mm i 2 000 mm anuals, i les temperatures són més suaus que al continent. La població (164 h/km² [1978]) viu de l'agricultura: cocoters, bananers, cafè, tabac, clavell d'espècia, ananàs i altres productes tropicals. El principal nucli urbà és la capital, port exportador dels productes tropicals situat a l'W de l'illa. Juntament amb l'illa de Pemba i altres illots, forma l'estat de Zanzíbar, el qual, federat amb el de Tanganyika, constitueix l'estat de Tanzània (2 644 km²; 479 235 h [1978]). La capital és també Zanzíbar. És poblat, sobretot, per negres cafres, amb una minoria important d'àrabs i asiàtics el 1967. L'illa fou visitada per diversos grups de pobladors procedents del golf Pèrsic, Aràbia i l'Àfrica oriental. Islamitzada a partir del

s X, els portuguesos l'ocuparen (1503), la convertiren en una de llurs bases principals, arrabassaren als àrabs el comerç de l'or i hi romangueren fins el s XVII, que foren expulsats del golf Pèrsic. A mitjan s XVII el soldanat d'Oman restablí els antics llaços interromputs pels portuguesos i hi creà un soldanat vassall, almenys nominalment. Entre el 1832 i el 1840 el soldà de Masqat, Seyid Said, traslladà la capital a Zanzíbar, des d'on estengué la penetració àrab a l'interior d'Àfrica. Zanzíbar esdevingué el centre mercantil (esclaus, vori, teixits, armes, eines, etc) de tot l'Àfrica oriental, així com un

important productor d'espècies. El soldà Bargash (1870-88) obrí Zanzíbar a la influència britànica, la qual aconseguí la clausura del gran mercat d'esclaus (1873). Zanzíbar fou també una base d'expedicions colonials a l'interior de l'Àfrica durant la segona meitat del s XIX (Krapf, Rebmann, Speke, Burton, Livingstone, Stanley i Cameron). El 1890 els britànics establiren un protectorat a l'illa, que més tard esdevingué colònia (1913). Les disputes racials entre l'aristocràcia àrab, la burgesia índia i el proletariat negre dificultaren el pas a la independència. El partit Afro-Shirazi (africà) guanyà les eleccions del 1957 i el 1963, però el Zanzibar National Party (pro-àrab) i el Zanzibar PPP (esquerra) es coalitzaren i formaren govern, amb el qual Zanzíbar assolí la independència (desembre del 1963). Algunes setmanes més tard, un agitador ugandès, John Okello, encapçalà una revolta militar que enderrocà el soldà Sayid Iamshid ibn Abdullah, representant de l'oligarquia àrab, i inicià una revolució antiàrab i antiíndia. Fou instaurat un consell revolucionari, dirigit pel xeic Abeid Karume i amb el suport dels sindicats, de l'UMMA (extrema esquerra) i sobretot del

partit Afro-Shirazi (ASP), que esdevingué partit hegemònic i ben aviat partit únic./>El nou règim pacificà l'illa amb l'ajut de les forces enviades per J.Nyerere, president de Tanganyika, i nacionalitzà les terres. Al cap de pocs mesos, a l'abril del 1964, es federà amb Tanganyika i formà el nou estat de Tanzània.

LES TARIFES:

SORTIDES

OCUP.

OCUP.

DATES

1. PERS

2. PERS

Del 1 de maig al 28 de juny

219.450

198.700

Del 29 de juny al 30 de juliol

280.950

223.500

Del 1 d'agost al 30 de setembre

316.950

240.300

Del 1 d'octubre al 30 d'octubre

312.250

238.000

Important:

La propina, que és una mostra de la seva satisfacció pel servei, ha arribat a ésser un costum a Kenya. Per això, els preguem que consultin als nostres guies per tal d'informar-se dels costums locals.

Kenya: safari
Descargar
Enviado por:Pau Vidal
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar