Literatura


Desconnectada; Sherry Ashworth


l

Desconnectada

Resum:

Aquest llibre tracta de una bona noia Chaterine de 17 anys, estudiant, bona persona, que comença a pensar que perque ha d'estuiar, perque ha de ser sempre un alumna exemplar i la filla perfecta. Comença ha deixar d'estudiar fer els deures i seguira fis a acabar malament.

Un dia la Lucy una amiga seva li va comentar que hi habia una festa en casa d'en Brad un amic seu, van anar a la festa s'ho estaben passant bé i van apareixer uns amics d'en Brad, la Chaterine es va apropar a un amic d'en Brad que es deia Taz que era pakistanès, van estar una bona estona parlant , dels estudis, la musica i poc a poc la Cat (Chaterine) es va enamorar d'en Taz, poc seguir ev van marxar tots.

Al cap d'una o dues setmanes la Cat i els seus pares va parlar amb la senyora Dawes (la profesora de llengua) sobre els estudis de la cat, van parlar sobre perque havia deixat de estudiar i de fer la feina i ella va respondre que volia desconnectar de tot encara que van arrivar a un acord perque intentes fer la feina enrederida i estudies per els examens. Aquella nit es va a posar a fer la feina enrederida pero no va poder llavors va pensar que com els seus pares prenien alcohol per desconnectar ella tambe ho va fer i es quan va començar a beure.

Pocs dies despres per la tarda va anar a comprar un ou de pascua a la Lucy que li agraden molt, despres volia anar a TK Maxx pero havia de passar per l'antic Rialto on totes les tardes van heavies, quan va passar va veure a en Taz pero li feia vergonya saludarte axins que va passar un mu de vegades fins que les mirades es van creuar i ev van saludr tot seguit van marxar a prendre un cafe, ell tenia molta gana aixins es va demanar un entrepa de parnil i ella un cafe, la Cat es va quedar sorpresa al veure menyar pernil (perque en la seva religio no es pot menyar porc) aixi li va preguntar, ell li va explicr que la seva mare era pakistanesa i el seu pare no i tambe li va explicar els problemes familiars. En Taz es va quedar amb gana i la Cat li va oferir el ou de la Lucy, quan se l'estaven menjant la ama del local els varen fer fora, en Taz li va dir a la Cat si volia anar amb ella al The Pickled Rat el dissapte a les nou ella va aceptar. El dissapte ella va anari pero no el va veure, va esperar i esperar impacient ja es volia anar quan el va veure apareixer ell i li va demanar disculpes. Tot seguit varen anar al The Revolution pero es van aburrir i s'en van anar on hi habia l'antiga via llavors la Cat va trure de la motxilla una ampolla de vodka i van començar a beure. En Taz li va explicar que la seva avia habia mort , que no la coneixia i que en la seva familia menyspreaven a la seva mare despres de que en Taz li expliques tot aixo van seguir bebent, seguidament es van començar a fer petons, es van abraçar... Despres es van anar als Victoria Gardens on estaben els amics d'en Taz, els van saludar i es varen fumar uns porros. Despres com ja era tard is varen anar a casa, pero quan la Cat va arribar a casa el para la va descobrir. Llavors la mare li ba dir que feia una festa i com a la Cat no li feia gracia, li va dir que no estaria, pero com estaba castigada no va poder fer res, pero va convencer a la seva mare perque pogues invitar a una persona de la seva edat, i va decidir invitar a en Taz pero quan va arrivar tothom es va sorprendre perque ea pakistanes, la Cat va intentar a soles amb ell pero no va poder, tot seguit la Cat va vomitar i la seva mare li va enviar a l'habitacio i va demnar marxar a en Taz.

Al dia seguent la Cat va parlar amb la Lucy i li va explicar tot el que va passar, la Lucy li va explicar que en Brad es volia acostar amb ella i que no sabia si fer-ho o no, la Cat li va dir que ella tambe es volia acostar amb en Taz. La Cat es va veurmoltes vegades amb en Taz en secret, un dia la Cat va anar a cas d'en Taz perque els seus pares no estaben, quan va arribar van començar a veure, fins que ella li va dir de fer l'amor pero, en aquell moment van trucr a la porta, era l'Steve un “amic” d'en Taz. Van proposar anar a en Satin, tot seguit van anar, la Cat va veure molts homes i va suposar que eren gais, pero la Cat es va sorpendre quan en Taz li va dir que l'Steve era el seu amant, llabors cabrejada es va anar d'en Satin i es va dirigir fins a els Victoria Gardens on estaven en Mac i l'Steve i es van possar a beure una ampolla que duia la Cat. La Cat va veure una noia molt estranya que no parava de mirarla llavors, li va dir que vingues, es deia Jan, els hi va explicar la musica que li agradava, i moltes coses mes al cap d'una estona es van anar en Mac i l'Steve. La Cat i la Jan van seguir parlant de tot, la Cat li va explicar el que va passar amb en Taz i ella li va explicar coses sobre ella, al cap d'una estona van decidir anarsen, la Jan li va demanar diners, pero la Cat no tenia.

Despres d'aixo la Cat va beure avitualment, l'utilitzava per estudiar millor i inclus s'enportava alcohol a l'escola i bebia entre clase i clase tambe prenia abans d'anar a dormir. Al cap d'uns dies van tornar a parlar els pares de la Cat , la Cat, el director, i la senyora Dawes, van parlar sobre el futur de la Cat, que volia estudiear, que tenia que fer la feina i que tenia que aprovar els examens finals. Un altre dia van quedar per anar a la festa d'en George (un noi que comprava als seus amics) va anar la Jan, en Taz i els seus amics en la festa hi habia de tot: begudes, menjar, bona musica...

al cap Duna estona van venir uns paios i la Jan nerviosa va decidir anarsen, la Cat i en Taz la van acompanyar, es va deixar la jaqueta i la van anar a buscar pero quan van tornar la Jan ja no estava llavors, la Cat es va quedar amb la jaqueta de la Jan.

Al cap d'uns dies la Cat va fer els examens finals, i en l'examen com no sabia cap pregunta va escriure una historia. Despres de l'examen la Cat es va veure amb la Lucy i es van barallar a causa de les males contestacions que feia la Cat a la Lucy per culpa del alcohol. Despres la Cat va intentar buscar a la Jan i al cap d'hores de busqueda va trobar la seva casa, la Cat i la Jan van parlar sobre coses que havien passat a la seva vida, sobre els pares de la Jan, sobre Musica... despres al cap d'uns dies la Cat va estar amb en Taz van estar parlant sobre l'Steve (la parella d'en Taz). La mare de la Cat va descobrir que bebia perque habia trobat llaunes de cerveça a la paperera, llabors per tal de que no li fotesin la bronca s'enva anar de casa i va anar a buscar a la Jan, pero quen va arrivar a la seva casa no estava i la seva acompanyant de casa li va dir on estava, llavors quan va anar on estava la va veure pujar a un cotxe de un desconegut de seguda va pensar que era prostituta, la va esperar i quan va tornar li va explicar tot, seguidament la Jan es va anar, la Cat va anar a la parada del bus i un cotxe com en el que va pujar la Jan es va parar a davant seu i el senyor que hi estava a dins, li va preguntar si li portava a algun lloc, la Cat instintivament li va donar una bofetada i li va cridar molt, el senyor li va demanar que calles perque els nens estaven dormint, el senyor es deia Dave la Cat li va explicar tot el que l'habia passat i en Dave li va comentar que li vindria millor escriure-lo, en Dave va ser com un psicoleg per sa la Cat.
Descargar
Enviado por:Antoni
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar