Literatura


Zero a l'esquerra; Andreu Martín


Títol....................................................................... pàg. 1

Índex..................................................................... pàg. 2

Resum.................................................................... pàg. 3 i 4

Fitxa bibiogràfica.............................................. pàg. 4 i 5

1r E.S.O. A

TITOL: Zero a l'esquerra.

AUTOR: Andreu Martín.

EDITORIAL: La Magrana.

COL.LECCIIÓ: L'esparver.

NOMBRE DE PÀGINES: 158.

TEMA: Aventura.

ARGUMENT: L'Hèctor i en Lluís són companys d'escola. Cuan acaven sisé, van a escoles diferents. Més tard es troven i a l'Hèctor l'acusen d'assesinat, en Lluís hi veu marro i desideix demostrar l'innocència de l'Hèctor.

DESCRIPCIÓ DELS PROTAGONISTES:

Hèctor Serralada: Té 19 anys, és ric i la seva afició són els cotxes. Cuan era, petit era un empollon i un setciències. Ara de gran trevalla a la discoteca Tesi i té un Peugeot 205 CTI cabriolet vermell i descapotable.

Lluís: Té 19 anys, és fill d'un mecànic, no té gaires diners i la seva afició són els cotxes. Té un seat 1.400 dels anys cinquanta ven preparat. De petit anava a l'escola amb l'Hèctor i no tenia gaires ganes d'estudiar. Ara de gran travalla al taller del seu pare.

VALORACIÓ DEL LLIBRE: No m'ha agradat, perqué le trobat molt aborrit.

En Lluís i l'Hèctor es van conerixer a E.G.B. L'Hèctor era un empollon, li agradaven el cotxes i els seus pares eren de pela. A en Lluís no li agradava estudiar, (com casi a tots els que anaven a la seva classe) li agradaven el cotxes i el seu pare tenia un taller i la seva mare era mestressa de casa. Cuan van acavar sisè, van anar a escoles diferentes i no es van tornar a veure més. L'olga i en Lluís, un dimecres plujós a les corbes del Garraf van planejar la “vida” de l'Hèctor. I així començava. Als divuit anys l'Hèctor va anar a veure en Lluís amb el seu Peugeot 205 CTI cabriolet vermell. Van estar parlant, l'Hèctor trevallava a la Tesi, de disjokey i en Lluís al taller del seu pare. Al cap d'unes setmanes a la discoteca on trevallava l'Hèctor, van matar a un heaby i en van trobar un altre amb el cap obert. Acusaven a l'Hèctor d'haver assesinat i obert el cap en els heavis. Com que el buscava la policia es va escapar de casa perqué no l'arrastessin. El senyor Serra (el pare de l'Hèctor) estava precupat perqué l'Hèctor havia marxat de casa i no sabia on era. Ell es pensava que el seu fill i en Lluís eren molt amics. Va anar a casa seva per preguntar-li si sabia on era, i si parlava amb ell que li digués on era. L'inspector Pozo era qui portava el cas del heavy mort. L'inspector Pozo també va anar a veure en Lluís per si savia on era, i si el veia o parlava amb ell que li digués que cuan més s'amagués pitxor seria. Uns dies més tard l'Hèctor i en Lluís es van veure. L'Hèctor li va dir que no era qui habia assessinat el heavy. En Lluís s'el va creure. Volia demostrar que era innocent. Per demostrar-ho va anar a la discoteca on trevallava l'Hèctor. Va parlar amb el camarer que hi havia, amb l'altre disjokey, amb la noia que hi havia a l'entrada per penjar els abric ,amb cinc o sis persones que li sembla que eren habituals i amb el director de la discoteca. Com que no tenia prou informació va anar a l'hospital on hi habia el heavy amb el cap obert. Allà hi habien un heavy i una heavy que eren amics del que tenia el cap obert i del que havien matat. El heavy va tirar un paquet de tabac que a dintre hi havia un paquet de cerilles. En Lluís va agafar el paquet de cerilles, que era d'un bar. Va anar al bar que posava les cerilles i estava ple de heavys. Allà va trobar el heavy del paquet de tabac, van estar parlant sobre l'Hèctor i els heavys. Un dia l'Hèctor va trucar a l'Hèctor perqué es veiessin en un bar. Un cop en el bar, la policia els van veure i ells s'en van anar corrents. També van planejar el suïcidi de l'Hèctor a l`hotel Splendid a l'entrada de sitges, i ells avisaben a la policia.
Descargar
Enviado por:Cram
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar