Tecnología


Pi


El Pi

'Pi'
I a molts tipus de pins utilitzats per a fabricar mobles, parquets...

La fusta del pi no es gaire dura ni tampoc pesa gaire per això es fàcil de treballar. La seva fusta es d'un color groguenc pal:lid.
Però pot variar segons l tipus de pi.

'Pi'

El Roure

Hi ha dos tipos de roures el blanc i el negre. El roure te una textura gruixuda, la fustes del roure acostuma a ser forta, densa, duré i duradora, de manera que es difícil de treballar-le. En l' actualitat la fusta de roure s' utilitza per fabricar mobles, en revestiments, estructures, paviments...

'Pi'

El Noguer

La fusta del noguer es grisosa, amb taques quasi negres, es una fusta semidura, homogènia i poc porosa. Es moderadament resistent als fongs, desprès d' aberla secat, es semipesant. Es una de les fustes mes conegudes a tot el mon i te un gran valor decoratiu. S' utilitze per a fer les bitlles i moviliari de luxe. Ni a de 2 tipus el noguer america i l' europeu.

El Faig

El faig es un arbre que creix a tota Europa, però el mes apreciat es el de les muntanyes de Iugoslàvia. La seva fusta es d' un color clar amb petites taques. Es molt dura i bastant flexible. Es fan amb la seva fusta es estris de cuina culleres, bols...

La Teca

La teca es un arbre tropical que creix a el sud est asiàtic. Es una fusta de textura irregular i aspecte oliós. La seva densitat mitja es de 660 Kg/m³. Es una fusta molt dura i te una característica que no absorbeix humitat, ja que te una resina que la protegeix i per això s' utilitza molt per a fer exteriors. Te un color rogenc.

'Pi'
'Pi'

.
Descargar
Enviado por:Eloi Edo
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar