Música


Audicio

Audicio

1. Dmitri Dmitrievich Shstakovich va néixer el 25 de Setembre de 1906 a Sant Petersburgo. La seva mare era pianista i el va aijudar a començar la seva carrera.

Després va escollir els seus professors: Ignati Gliasser i Alexandra Rozanova. Quan es va graduar va fer la Sinfonian. 1.

Quan va tenir 19 anys era el jova mes important en la musica entre els soviètics. Mes endavant va canviar quan li van dir que es seves obres eren massa avantguardistes. Llavorens va intentar no estrenar la seva sinfonia n. 4, i va estrenar la 5a, que era mes convencional.

En el 1940 va desrrollar una carrera de compositor. En 1948 va fer la seva 7na sinfonia. En el 1948 va tindre una crisis personal, el van denunciar per ser massa formal (el podrien condemnar a pena de mort), al final es va no li van fer res. En 1954 va guanyar el premi Stalin i el van designar com .

Després de la mort de Stalin va deixar de preocupar-se per el govern i va fer les sinfonies 11, 12, 13, 14 i 15.

Shostakovich va morir per causa de pulmó el 9 de Agost del 1975.

2.Altres compositors de suite. Sergei Prokofiev i Johann Krieger.

3.La nariz, Lady Macbeth del distrito de Mtsensk.

4.Polca: Es una dansa popular de Bahemia, que te orígens europeus. Normal ment es dos per cuatre, i es toca amb tuba, contrabaix, clarinet i acordeo.

Foxtrot: Es una popular dansa d’estats units, que neix en 1912 amb las primitives orquestres de jazz. El seu nom significa, literalment, «trot del guineu» y al·ludeix a las primitivas dansas negres que imitaven passos de animals.
Descargar
Enviado por:Sasha Ramos
Idioma: catalán
País: España

Te va a interesar